miercuri, 11 noiembrie 2009

ATENTIUNE NATIUNE

Alcoolul si fumatul dauneaza grav sanatatii!
Daca o tigara va ia 7 minute din viata, atunci 10 ani de fumat, calculat la 1 pachet pe zi, va vor rapi 1 an din viata!
Atentionarea publica lansata de echipa Mongodurul

A fost inceputa de poimaine campania impotriva gripei porcine. Dupa cum stiti aceasta este transmisa aproape exclusiv pe cale orala. Deoarece “toti barbatii este porci”, si metoda de transmitere este orala, am dedus logic ca cea mai sensibila clasa de purtatori este cea caracterizata de posesia cromozomului y in codul genetic sau de homosexualii pasivi.
Atentie femei si homosexuali. Pentru a evita transmiterea virusului mai departe, evitati contactele orale neprotejate cu barbati.
Recomandam mijloace de protectie cum ar fi prezervativul sau diafragma bucala.
In caz de contact neprotejat spalati bine zona cu apa din abundenta si nu inghititi pentru o perioada de minim 30 de secunde. Se recomanda de asemenea folosirea unui dezinfectant extern, cel mai recomandat fiind vodka cu concentratie alcoolica 40 grade.
In caz de infectare consultati de urgenta medicul psiholog. El decide daca este afectata sanatatea fizica sau doar constiinta!
Pentru restul populatiei recomandam spalarea pe maini inainte de masa, spalearea pe maini inainte si dupa urinare, spalare pe maini inainte de defecare si dupa mirosirea mainilor dupa defecare!
De asemenea recomandam evitarea si discriminarea persoanelor bolnave si sarace precum si evitarea zonelor aglomerate in caz ca nu sunteti hot de buzunare!

Acest material se vrea homofob si misogin dar este doar un pamflet. Respectam femeile si homosexualii…bine…homosexualii mai putin si ne cerem scuze pentru eventualele ofense aduse acestor persoane! In cazul reactiilor adverse consultati medicul dumneavoastra de familie!

Un comentariu: