vineri, 16 octombrie 2009

continuare!


Prima mare revelatie a femeii, a venit o data cu descoperirea santajului sexual, acesta fiind cea mai primitiva forma de prostitutie, practicata si astazi de un numar mare de femei. Datorita acestui lucru, femeile au inceput sa urce pe scara societatii si au ajuns in unele cazuri sa fie lidere, profitand de inabilitatea barbatilor de a se elibera de drogul vajinului. Pentru a isi putea continua dominatia, femeile au inceput sa practice si prima forma de inselatorie, fals si uz de fals...au inventat cosmeticele. Astfel, femeile au devenit detinatoarele unei mari puteri, una ce echivala cu forta fizica a barbatilor. Din pacate, acest obicei s-a transmis pana in prezent, cutia cu surprize fiind geanta unei femei, locul unde putini s-au aventurat, insa, unde sigur se gasesc macar 5 produse cosmetice.
Una dintre principalele caracteristici ale femeilor este competitivitatea. O femeie este mereu in competitie cu cineva. De cele mai multe ori competitoarea este tot o femeie dar exista si cazuri cand competitia imaginata de femeie o pune fata in fata cu un barbat. Acest spirit de competitie este o componenta dominanta a femeilor. Se manifesta prin dorinta de a avea ceea ce competitoarea ei are, de preferat exact acel lucru. De exemplu daca vede ca o alta femeie are un barbat, si acel barbat i-ar placea sa-l aiba si ea, face tot ce-i sta in putinta pentru a-l avea, de cele mai multe ori apeland la santajul sexual mentionat mai sus. Daca in urma acestuia, barbatul nu incepe o relatie cu ea, femeia face tot posibilul ca cealalta sa afle ce s-a intamplat, pentru a obtine o remiza in loc de un esec!


(Fragment din opera "Femeia si intelesurile ei ascunse!" - Mongo , 2009 , nepublicata pana in prezent)

Gaze, fete, flori , baeti!

Citeam pe un blog vecin de palier cu mine ca romanii sunt obsedati de diverse lucruri. Are mare dreptate gajica care a scris pi acolo...insa, neavand avertizare de continut perverso-murdaro-bahic cum am eu pe zona, a uitat sa mentioneze unele si mai interesante!Din acest motiv voi incerca sa sintetizez cateva, separate pe sexe!

A. Obsesii ale sexului mai nasol!

1. Obsesia de a avea orgasm. La barbati ea nu exista. Noi nu dam rateuri la acest capitol! Se demonstreaza inca o data ca femeile se strica primele si devin obsedate!
2. Obsesia de a fi sexy si/sau romantice in pat. Femeile probabil nu realizeaza ca ceea ce lor li se pare sexy sau romantic, barbatilor li se pare in 90% din cazuri penibil. Aceasta obsesie cauzeaza deseori partenerilor blocaje mentale, incoerenta in raspunsuri si frica de a se exprima natural!
3. Casatoria pana la o anumita varsta limita! Probabil aceasta se datoreaza unei combinatii complexe de lucruri universal acceptate. Unul dintre aceste lucruri este , ca si in cazul bolnavilor ce primesc termene, frica, in acest caz de menopauza. Aceasta corelata cu faptul ca femeile imbatranesc ca si fructele lasate pe etajera, duce la obsesia asigurarii unui penis pentru ultimii ani din viata sexuala benevola! + dragoste evident!

B. Obsesiile sexului barbatesc.

1. Sa futem bine. Ciudat sau nu toti o facem. Daca veti intalni un barbat care crede despre el ca e un amant jalnic eu imi tai pl jos!
2. Obsedati de fotbal...Cine spune fraza gay " eu nu le am cu sportul" inseamna ca a a vut in tinerete mari probleme de personalitate! Daca ar exista un loc unde s-ar difuza non stop meciuri de fotbal, ar fi mancare bautura si femei gata sa te satisfaca, ne-am lua viza de flotant instantaneu!
3. Obsesia sa parem ceea ce nu suntem! Apare mai ales in relatia cu femeile, in toate fazele acesteia. La inceput trebuie sa parem ceea ce isi doresc...dupa ce reusim, trebuie sa parem ca ne pasa de ceea ce spun ele si ca le intelegem...la sfarsitul relatiei trebuie sa parem afectati de iminentul sfarsit.


Va multumesc! Paulo Coielhius