marți, 13 octombrie 2009

Articole si Publicatii



Cateva articole si publicatii semnate Mongo.


Titlu: Femeia si intelesurile ei ascunse!

Cuvant inainte

Dragi prieteni, cu ceva vreme in urma am incercat si eu ca multi altii inaintea mea, sa ma aventurez in marea aventura catre dezlegarea misterelor femeilor! Desi nu am reusit in totalitate, dupa un drum anevoios, am reusit sa trag cateva concluzii pe care vi le voi expune voua, in speranta ca, veti folosi aceste idei la continuarea aventurii mele si a inaintasilor mei!
Mentionez ca toate descoperirile mele au ca fundament experimente controlate, dovezi istorice irefutabile precum si studii psihologice si psihiatrice de specialitate!

Femeia (ver Adam 1.0.1) este o versiune mai noua a barbatului (ver Adam 1.0.0) denumita initial Eva. Scopul ei initial era de a ii oferi companie barbatului ( de unde si viitoarea meserie practicata de unele reprezentante ale acestui sex : dame de companie) si de a fi un suport moral pentru acesta. Dupa cum stim cu totii, femeia, ca orice noua versiune a unui program stabil, a aratat existenta unor erori, acestea ducand intr-un final la excluderea ambelor versiuni (Adam si Eva) din paradis (serverul unde rulau aceste 2 versiuni). Din datele istorice, motivul se pare ca a fost interactiunea dintre Eva si un soft dezvoltat de compania Apple ( Tree of Knowledge). Dupa acest moment 0 rolul femeii s-a schimbat fundamental, fiind nevoita pe langa atributiile initiale sa asigure, alaturi de barbat, supravietuirea speciei.
....
(Fragment din opera "Femeia si intelesurile ei ascunse!" - Mongo , 2009 , nepublicata pana in prezent)



Ma intreb cateodata, de ce sunt atat de vulgar? De ce nu sunt si eu un gentleman, de ce nu respect bunele maniere, de ce, de ce, de ce?
Dupa o scurta cugetare, o scurta la mana si un pahar de vin baut scurt, am realizat ca sunt gentlemanul barbar!
Inca ma mira faptul ca in tara asta in care locuiesc, se pune atat de mult pret pe aparente, lumea nu gandeste, ne multumim cu putin, suntem indiferenti dar indignati de lipsa de reactie a celorlalti!
In contextul imputinarii speciei masculine, observ ca macar viata ia un alt curs, are simtul umorului...cum spuneau Parazitii, "viata iese din pizda si se duce pe pula".
Incotro ne indreptam??? De unde plm sa stiu ca nu sunt nici mama, nici omida, dar stiu ca suntem cu totii pe un drum glorios...pana atunci ne ramane doar sa ne bucuram de micile placeri ale vietii, originea pentru barbati, finalitatea pentru femei, si mancare, bautura pentru indecisi!
Deja ma dispera faptul ca iar o dau in debilitati d-astea porno filosofice si trebuie sa inchei! sa plagiez replica lu' Badea...Traiesc intre multi prosti in Romania, si asta imi ocupa tot timpul!

Articol publicat in Revista Matusa , nr.1 , Editura Betivii Contraataca , va aparea in jurul lunii octombrie 2011

MONGO za artist

In cadrul campaniei "Salvati-l pe MONGO", va prezentam cateva din contributiile sale la patrimoniul cultural-artistic al umanitatii.
Enjoy