miercuri, 28 octombrie 2009

In atentia posesorului de blog

Draga domnul posesor de blog. Doresc pe aceasta cale sa va atrag atentia ca exista in sectiunea concursuri promisiunea un premiu. Premiul consta in acordarea de bere Christmas brue .Dumneavoastra draga domnule posesor de blog nu faceti altceva decat sa creati o incomensurabila confuzie. Acea bere nu se gaseste decat la promotie iarna , s-ar putea ca acest an sa nu mai fie scoasa pe piata deloc aceasta bere, de aici trag concluzia ca sunteti un escroc! Va rog sa nu mai induceti publicul de buna credinta in eroare!Va rog sa luati masurile ce se cuvin!
Fara stima, Comitetul de bloc .

ATENTIONARE

Cercetarile intreprinse de divizia Reproducere si Agricultura a fundatiei Mongodurul, au ajuns la niste concluzii extrem de Ingrijoratoare. Va prezentam un fragment din raportul intocmit de acestia!

Rasa umana se indreapta catre colaps. Desi se inregistreaza o crestere a populatiei pe plan mondial, se prevad schimbari radicale ale aspectului viitorilor oameni.

Cea mai cunoscuta modalitate de reproducere este sexul. Acesta este practicat sub mai multe forme, cele mai des raspandite fiind unisexul, sexul normal, sexul oral, sexul anal si sexul lipsa.

Datorita acestei diversitati, si descoperirile din medicina, putem aprecia ca in decurs de 20 de ani , vor putea rezulta urmasi, ca urmare a practicarii oricarui tip de sex din cele mai sus mentionate. Desi nu stim cum vor arata acestia, este foarte probabil sa avem déjà semnale asupra viitorilor inhabitanti ai planetei, semnale date ca de atatea ori pana acum de literatura si filmele science-fiction.

Iata cateva exemple:

1.Sex normal 2.Sex Oral 3.Sex Anal

4.
+unisex =

fem1.jpg + = terminator.jpg