joi, 22 octombrie 2009

Cioama - confidenta sufletelor voastre va sfatuieste...

Am primit urmatorul apel disperat din partea unui domn respectabil:

"Ajutati-ma va rog. Am o mare problema. Sunt un domn prezentabil, cult, dar nu fac sex decat singur in ultima vreme. Cum sa-mi depasesc blocajul mental cand trebuie sa vorbesc cu o femeie, pentru a intra pana in sufletul ei? Sunt disperat, Mongo!"

D-na Dr. Cioama a pus urmatorul diagnostic: domnul in cauza sufera de neconcurenta acuta.

Cu totii stim ca Dl.Mongo este un domn prezentabil, cult, spontan, frumos, sexy,perfect si perfect, sunt calitati pe care nu i le contesta nimeni, dar tocmai aceste calitati sunt cauzatoare de blocaje. De aceea recomand inhaitarea acestuia cu un prieten nu atat de daruit de la natura ca domnul in cauza. Va aparea automat o stare concurentiala care (pe langa ajutarea tarii la iesirea din criza) va inmulti numarul sufletistelor doritoare de companie selecta.Sufletistele isi vor deschide automat sufletul si sutienele in fata d-lui Mongo deoarece acesta va fi pus intr-o lumina extrem de favorabila eclipsandu-l pe prietenul sau.Automat se va rezolva si problema unisexului.

Il mai sfatuim pe dl. Mongo sa dezvolte abilitati telepatice pentru a nu mai fi nevoit sa se adreseze direct, prin viu grai domnisoarelor sufletiste.

Va asteptam cu sugestii si reclamatii pe diagnostic si tratament.

D-na.Dr.Cioama



Serviciul Urgente Mongo



I: Domnule doctor am ramas intepenita, as dori sa-mi recomandati un tratament mai putin conventional, neconventional daca se poate .Cu aceeasi stima d-na Criza'nTema

R: Doamna draga. Pentru un sfat de calitate trebuia sa-mi dati mai multe detalii. Si eu am ramas intepenit o data in furtunul de la aspirator si in orificiul de recirculare la o piscina dar cred ca nu la asta te referi. Presupun ca te referi la probleme ale musculaturii. In acest caz, trebuie sa te anunt ca totul va trece peste aproximativ 1 sapt, daca stai la caldura si te ungi bine cu jeluri si creme.
Cel mai simplu ar fi sa bei etilic pana uiti de tine pe perioada recuperarii. O alta medoda optima ar fi masajul. Problema in acest caz este ca muschii trebuie masati din ambele parti, atat dinspre interior cat si dinspre exterior. Masajul dinspre exterior nu e o problema iar pentru cel interior iata ce poti face:
-Pt muschii spatelui. te vei folosi de stomac si intestine pentru a-i masa. Astfel vei bea 2 l bere nefiltrata, intre pahare consuma 2 oua fierte si 2 pahare lapte.
-Pt muschii spatelui din zona lombara, iti recomand utilizarea unui ustensil cu vibratii. Atentie mare!!! In aceasta zona poate produce excitatie sexuala.
-Pentru muschii gatului, recomand folosirea aceluiasi dispozitiv, introdus prin procedeul deep throat(inghititorul de sabii). Atentie!!! Masati intai zona gatului, apoi cea lombara din motive de igiena! De asemenea nu introduceti vibratorul prea adanc deoarece puteti bloca si caile respiratorii.
Modele recomandate: Maxi Mystique, Bullet
De asemenea, foloseste lucruri care te incing, geluri, muzica, nu stiu...fiecare are debilitatile lui!
Mult succes!