miercuri, 21 octombrie 2009

Dr. Mongo 9595


Pe adresa redactiei am primit o noua intrebare.

I: Pot sa-mi egalez sanii intre ei fara sa apelez la chirugia estetica si fara sa stau capra? Semnat.. D-na Criza'nTema

R: Draga mea, cred ca tu ai nevoie de sani simetrici cand esti dezbracata. Cea mai simpla metoda de a imbina utilul cu placutul este sa folosesti baloane cu heliu agatate cu ata de sfarcuri, pentru reglarea inaltimii. Este si o metoda frumoasa de a sarbatori zilele de nastere ale partenerului, ale tale, ziua de casatorie etc. Trebuie doar sa gasesti cantitatea de gaz necesara.
Pentru marime e mai greu. cel mai bine ar fi sa folosesti albine sa te intepe, asigurand umflarea naturala a sanului mai mic. Daca nu vrei asta sau esti alergica, iti recomand sa sufli in sanul mai mic prin sfarc cam jumatate de ora. Vei observa ca vei simti o stare euforica si ii vei vedea egali.
Inca un sfat. Cand stai pe spate dezbracata, prinde-ti sfarcurile intre ele cu un elastic pentru borcane, pentru a evita deplasarea spre lateral. Si multe dusuri reci! :D

lucruri la care iei nota 3

Navigand pe valurile netului, dau peste ASTA
Ma minunez si raman putin intrigat. Uite ce le mananca pe ele...!!! In speta, profund lezat de aceste sfaturi ce suna a ordin de la superior, bag o replica!
Asa ca daca o femeie face ceva din lucrurile astea...ar trebui sa i se spuna : "stai jos, trei"

1. Femeile scot zgomote ciudate, imitand diverse animale salbatice cum ar fi foca, porcaletii, sau demoni! Ne deranjeaza, si de multe ori ne oripileaza.
2. Mereu da-ti sutienul jos. Atat ne intereseaza si pe noi. Chilotii si sutienul. Poti pastra pe tine orice alt accesoriu, palarie, voal, geaca groasa de iarna daca o ai descheiata si ti se vad sanii este chiar recomandata sa nu te traga curentul la shale!
3. Cea mai mare greseala a femeilor este ca nu au orgasm la timp. O partida de sex e ca o partida de fotbal. Degeaba dai gol dupa ce a fluierat arbitrul!
4. Femeile au ce au cu indicatiile si intrebarile. "inca putin" sau intrebarea "mai ai mult?" nu au ce cauta in pat.
5. Cea mai mare greseala...gandesc prea mult: "oare e bine ca o facem" "nu va crede despre mine ca sunt usuratica?" "oare sa-i spun asta?" "era mai bine cu x" "daca isi da drumul in mine!!"
Shut the fuck up and enjoy the moment! E cel mai bine asa.