marți, 20 octombrie 2009


I : As avea o intrebare stringenta....de ce ma mananca pelea teribil in ultimele trei saptamani? in plus, cred ca am dat mai departe aceasta mica problema si pretenilor apropiati. sa fi scabie, vreo ciupearca sau purici? mancarimea apare pe neasteptate, pe burta, pe spate, intre degete, precum si in alte locuri. O data aparuta nu ma lasa vreo 20 de minute bune. Multumesc, Gregorio!
(intrebare primita pe mail-ul redactiei : mongodurul@gmail.com)

R: In mod normal ti-as recomanda sa mergi la un medic specialist de la dermato-venerice , mai mult venerice decat dermato, insa cred ca mai poti astepta. Personal cred ca suferi de o forma de ciuperca (Ghelburetis Analis). Trebuie neaparat sa folosesti un antimicotic cum ar fi benzina si un dezinfectant. Recomand alcoolul ca dezinfectant, dar deoarece spui ca mancarimile sunt pe tot corpul trebuie sa te dezinfectezi din interior spre exterior! Bea multa vodka!
Si nu uita...apa si sapunul sunt prietenii tai! Cu drag, Dr.Mongo

9595 Dr.Mongo in za haus


Senzational, extraterestu, grosier,

Rubrica “Dr. Mongo va raspunde la intrebari” se intoarce

Puteti trimite intrebarile dumneavoastra prin sms la nr. de telefon 0753461116 sau la e-mail: mongodurul@gmail.com

I: De ce cand beau, ma cac negru?

R: Suferi de conditia Cacatus Etilicus, sau cum se spune in popor, cacatul betivului. Nu trebuie sa te sperii. Daca vrei sa-I schimbi culoarea incearca sa “pigmentezi” bautura cu iaurt, de preferat cu fermenti bifidus esentis, sau, daca nu poti, incearca sa bei ouzo, sambuca sau alte bauturi din aceiasi clasa! Stan Bunicul


I: Dr. Mongo, ai vreo fobie legata de mancatul pe strada, atunci cand ti se pare ca lumea se holbeaza la tine, sau atunci cand te caci si vorbeste cineva cu tine, san u mai poti face nimic? Te rog ajuta-ma…sunt disperat! Daniel San

R: Draga Daniel, te inteleg perfect. Fobia mancatului pe strada este inradacinata in sanul romanilor. In mod normal ti-as recomanda sa mananci pe trotuar dar simt ca acest lucru nu iti va ajuta. In schimb, te intreb, ce iti vine mai usor? Sa mananci un sandvich sau sa bei un pehar cu apa? Cu siguranta apa e mai lejera, asa ca te sfatuiesc sa incepi sa bei pe strada in loc sa mananci. Deoarece alcoolul aluneca mai usor ca apa( densitate mai mica), te sfatuiesc sa incepi cu el La inceput va fi greu, probabil te va lua politia de cateva ori dar cand vei reusi, vei fi vindecat. In ceea ce priveste a doua problema, recomand practica translatarii personalitatii, punete in locul cacatului si gandeste-te ce ai face, captive fiind intre peretii intunecosi ai intestinului gros si sfincter. Cand vei reusi “marea evadare” vei simti implinirea pe toate planurile transcedentale.

Seara tarziu cu Badea Mongo


Din seria filosofica “Mongo cel viteaz si pizdele de aur” va prezint un nou material editorialistic de colectie!

E seara si e tarziu. Singur cu prietenul meu etilic stau si meditez la tot ceea ce ma inconjoara! Am dat drumu la niste muzica buna sa imi pot da drumul la sirul de idei critico-penale!

Povestea mea e trista…Nu, nu m-am nascut cu vreo boala gen nanism-cretinism, tipatul pisicii chele sau iudaism; poate doar alcolism latent. Timpul trece…asa ca timpula mea de timp. In jurul meu vad oameni din ce in ce mai tristi si ma intreb cum de sunt inca optimist. E criza si ciudat, criza ii loveste cel mai tare pe ratati. Imi e scarba de Presedinte…nu de cel cu care dau noroc zilnic…cel din chiloti…ci de cel real. Adevarul e ca seamana…ambii au chelie, sunt mici si se uita ciudat la mine! Atrag simpatie, stiu asta, acesta e si scopul meu, totusi materialul asta e despre caracterizarea clasei politice.

Despre presedinte am vorbit…primul ministru acum…Emil Boc sau Emil Poc…un var bolnav de-al mult mai cunoscutului Poc…stiti voi, Pic si Poc cei mai prosti copii din bloc.

Opozitia…Mircea Geoana…un rarait notoriu, cu privire strengara, intelijent si familist. Familist datorita apartenentei la familia suricatelor. Il puteti urmari pe animal planet la emisiunea Meerkat Manor!

Crin Antonescu…ironia face ca Antonescu de traia..nu il mai chema cu siguranta Crin… pun de asemenea pariu ca nu stie inca saracul pe ce picior e pizda…

Si nu in ultimul rand, Doctor Jekill si Doamna Hyde, chirurgul pe propria-si pele, nea Oprescu. Inca nu sunt sigur daca nu cumva el era actorul din Robocap.

Am terminat…urmeaza un articol normal pentru blogul asta bolnav…cum spune o cunostinta de-a mea… S_dana…ma scuzati!