joi, 22 octombrie 2009

Cioama - confidenta sufletelor voastre va sfatuieste...

Am primit urmatorul apel disperat din partea unui domn respectabil:

"Ajutati-ma va rog. Am o mare problema. Sunt un domn prezentabil, cult, dar nu fac sex decat singur in ultima vreme. Cum sa-mi depasesc blocajul mental cand trebuie sa vorbesc cu o femeie, pentru a intra pana in sufletul ei? Sunt disperat, Mongo!"

D-na Dr. Cioama a pus urmatorul diagnostic: domnul in cauza sufera de neconcurenta acuta.

Cu totii stim ca Dl.Mongo este un domn prezentabil, cult, spontan, frumos, sexy,perfect si perfect, sunt calitati pe care nu i le contesta nimeni, dar tocmai aceste calitati sunt cauzatoare de blocaje. De aceea recomand inhaitarea acestuia cu un prieten nu atat de daruit de la natura ca domnul in cauza. Va aparea automat o stare concurentiala care (pe langa ajutarea tarii la iesirea din criza) va inmulti numarul sufletistelor doritoare de companie selecta.Sufletistele isi vor deschide automat sufletul si sutienele in fata d-lui Mongo deoarece acesta va fi pus intr-o lumina extrem de favorabila eclipsandu-l pe prietenul sau.Automat se va rezolva si problema unisexului.

Il mai sfatuim pe dl. Mongo sa dezvolte abilitati telepatice pentru a nu mai fi nevoit sa se adreseze direct, prin viu grai domnisoarelor sufletiste.

Va asteptam cu sugestii si reclamatii pe diagnostic si tratament.

D-na.Dr.Cioama



2 comentarii:

  1. Minte.......canch.
    Incerca sa te apuci de o carte cu subiect 0,
    despre nimic sa vezi ce iese.Pleaca de la o idee si vezi unde ajungi.Poate gasesti ( sau ai deja..) sponsori care sa te ajute sa o editezi, cine stie..

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu-i adevarat domnule respectabil supersexi Mongo,asculatati sfatul profesionistului nu sfatul unui anonim! Rezolvati problema unisexului (sexul cu sine insusi) si dupa aceea se vor rezolva de la sine si celelalte probleme! Nu uitati sa va dezbracati inainte de a incepe sa va iubiti!

    RăspundețiȘtergere